Tor­til­la met gei­ten­kaas en ge­gril­de groen­ten

(75)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 75

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de courgettes in de lengte elk in 6 dunne plakken. Bestrooi ze met zout en laat ze 5 minuten liggen. Maak de paprika schoon en snijd hem in de lengte in 12 repen. Bestrijk de courgetteplakken en paprikarepen dun met olijfolie en rooster ze in een hete grillpan in gedeelten in 3-4 minuten goudbruin en gaar. Bestrooi ze met zout en (versgemalen) peper naar smaak. Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking en bestrijk ze met geitenkaas. Leg de gegrilde courgette en paprika in het midden van de tortilla's en vouw de zijkanten over de vulling. Verdeel de slamelange over vier borden en sprenkel er wat citroensap en olijfolie over. Leg de tortilla's erop.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 495 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.