Wa­fels met kwarktop­ping en aard­bei­en

(77)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
4 77

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardbeien wassen, van kroontjes ontdoen, grote aardbeien halveren Roomkaas loskloppen. Kwark, suiker en vanillesuiker erdoor roeren. Wafels halveren en met kwarkmengsel bestrijken. Aardbeien over vier wafels verdelen en afdekken met andere helft wafels (kwarkkant naar beneden).

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 415 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.