Na­chos met gu­a­ca­mo­le

Nacho's en guacamole zijn een onverwoestbaar duo. Viva Mexico!

(182)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans voorgerecht Nacho's en guacamole zijn een onverwoestbaar duo. Viva Mexico! 4 personen
2 182

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • ovenschaal

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Laat de pepers uitlekken, drogen en snijd in ringetjes. Verdeel de tortillachips over een ingevette ovenschaal. Bestrooi met pepers en geraspte cheddar.
  2. Zet de schaal ca. 5 min. in de oven tot de kaas gesmolten is. Dip de nachos aan tafel in guacamole.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 490 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 31 g
    waarvan verzadigd 17 g
  • natrium 745 mg
  • vezels 2 g
Tags
Pittigheid
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 34-35

Nachos met guacamole

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Na­chos met gu­a­ca­mo­le

1
1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2
2
  • 4 groene pepers

Laat de pepers uitlekken, drogen en snijd in ringetjes.

3
3
  • 200 g tortillachips
  • 200 g Cheddar Tophat

Verdeel de tortillachips over een ingevette ovenschaal. Bestrooi met pepers en geraspte cheddar.

4
4
  • 160 g guacamole

Zet de schaal ca. 5 min. in de oven tot de kaas gesmolten is. Dip de nachos aan tafel in guacamole.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.