Bruschet­ta met pas­tra­mi

(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
3 33

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ovengrill voorverwarmen. Brood dun bestrijken met boter en onder grill in 1-2 min. aan beide kanten goudbruin roosteren. Sneetjes direct uit grill flink inwrijven met knoflook en op vier borden leggen. In koekenpan rest van boter verhitten en pastrami al omscheppend in 2-3 min. verwarmen. Rucola over bruschette verdelen en pastrami erop leggen. Augurk, zilveruitjes en bieslook over pastrami verdelen en mosterdmayonaise op een kant scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 230 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 17 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.