Huts­pot met gem­ber­si­roop en gei­ten­kaas

(326)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 326

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schillen, in stukjes snijden en in 20 min. gaarkoken. Na 10 min. ui en wortel meekoken. Grill voorverwarmen. Aardappels, wortel en ui afgieten en fijnstampen. Aardappels met zout, peper en 75 ml gembersiroop tot smeuïge stamppot mengen. Stamppot in platte ovenschaal scheppen. Geitenkaas in plakken verdelen. Geitenkaas over stamppot verdelen en met rest van gembersiroop besprenkelen. Schotel onder grill in 4 min. gratineren. Koriander fijnknippen. Kaas met koriander bestrooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 445 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.