Broc­co­li­ri­sot­to met gar­na­len

(134)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 134

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ui en knoflook pellen en snipperen. In braadpan ui en knoflook 2 min. in olie fruiten. Risottorijst toevoegen en meebakken tot korrels glanzen. Bouillontablet en 900 ml water toevoegen en aan de kook brengen. Rijst in 20 min. gaarkoken. Broccoli schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Steel in stukjes snijden. Broccoli in 4 min. beetgaar koken. Broccoli afgieten en door gare rijst scheppen. Crème fraîche en 2/3 deel garnalen door rijst scheppen en 1 min. meewarmen. Rijst in schaal overdoen en met rest van garnalen garneren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 64 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.