Roer­ge­bak­ken ros­bief met pak­soi

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 2 personen
3 11

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Intussen in wok sjalot, shii-takes en paksoi in helft van olie 2-3 min. op hoog vuur roerbakken. Groenten uit wok scheppen en rest van olie erin verhitten. Rosbief al omscheppend in 3-4 min. rosé bakken. Groenten en woksaus toevoegen en geheel nog 1 min. verwarmen. Mie en rosbief-groentemengsel over twee borden verdelen, garneren met korianderblaadjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 730 kcal
  • eiwit 50 g
  • koolhydraten 77 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.