Nood­le­soep met kip en broc­co­li

Voor de liefhebbers van snelle en goedgevulde maaltijdsoepen.

(67)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Voor de liefhebbers van snelle en goedgevulde maaltijdsoepen. 4 personen
2 67

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Broccoli eventueel in kleinere roosjes verdelen. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Kipfilet in plakjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In pan 1 liter water aan de kook brengen. In soeppan olie verhitten. Broccoli en champignons in ca. 4 minuten beetgaar bakken. Kip toevoegen en ca. 1 minuut meebakken, daarna vuur uitzetten. Bosui erdoor scheppen. Noodles toevoegen en 1 liter kokend water erop gieten. Geheel 4 minuten afgedekt laten staan. Soep over vier diepe borden verdelen. Serveren met kroepoek.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 390 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 17 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.