Viskoekjes van London Loy

Viskoekjes à la London Loy! London geeft deze viskoekjes wat extra proteïne door er tonijn aan toe te voegen. Serveer ze met een pittige sambalmayo en een frisse komkommersalade om het helemaal af te maken.

170 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de rode uien en snijd de selderij fijn. Laat de tonijn uitlekken, maar vang 2 el olie (per 10 viskoekjes) op.

  2. Meng de tonijn, de helft van de ui, ⅓ van de selderij en de eieren door elkaar. Bestrooi met versgemalen peper en kneed tot een samenhangend mengsel.

  3. Maak met vochtige handen koekjes. Verhit de opgevangen olie in een grote hapjespan en bak de tonijnkoekjes 7 min. op middelhoog vuur. keer halverwege.

  4. Snijd ondertussen de komkommer in stukjes van een ½ cm. Meng met de rest van de ui en selderij en ⅔ van de azijn. Meng de mayonaise met de sambal en de rest van de azijn. Serveer de tonijnkoekjes met de salsa en sambalmayo.

Viskoekjes van London Loy

Viskoekjes à la London Loy! London geeft deze viskoekjes wat extra proteïne door er tonijn aan toe te voegen. Serveer ze met een pittige sambalmayo en een frisse komkommersalade om het helemaal af te maken.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel