Volkoren toast met gebakken champignons

Een umami bom, maar wel gezond. Deze volkoren toast met gebakken champignons is de perfecte lunch.

410 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de rode ui in dunne halve ringen. Snijd de champignons in kwarten en de tenen knoflook in dunne plakjes. Ris de blaadjes van de takjes tijm.

  2. Verhit ⅔ van de olie in een koekenpan op hoog vuur en bak de champignons 3-4 min. Schep regelmatig om. Voeg de rode ui, tijm, de rest van de olie, peper en eventueel zout toe en bak nog 5 min. op middelhoog vuur, tot de ui zacht is. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. mee. Roer de zuivelspread en azijn erdoor.

  3. Rooster ondertussen de sneetjes brood. Verdeel de gebakken champignons over de geroosterde sneetjes brood.

Volkoren toast met gebakken champignons

Een umami bom, maar wel gezond. Deze volkoren toast met gebakken champignons is de perfecte lunch.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig