Ossenhaas van de BBQ

Vleesliefhebbers maak je gegarandeerd blij met gegrilde ossenhaas. Medium rare het lekkerst!

205 kcal

15 min. bereiden, 5 min. wachten

4.8/5

(4)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • BBQ

  • kerntemperatuurmeter

  • extra dik aluminiumfolie


maart 2022 - maart 2022

Aan de slag

  1. Steek de barbecue aan en zorg dat hij goed heet is. Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi rondom met peper en zout. Bestrijk met de olie.

  2. Gril de ossenhaas op de barbecue in ca. 5-7 min. afhankelijk van de dikte medium rare. Keer halverwege.

  3. Haal van de barbecue en laat 5 min. losjes afgedekt met aluminiumfolie rusten.

Wat vond je van dit recept?

Ossenhaas van de BBQ

Vleesliefhebbers maak je gegarandeerd blij met gegrilde ossenhaas. Medium rare het lekkerst!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig