Ravioli met geroosterde aubergine en ricotta

Waan je in Italië met deze ravioli met geroosterde aubergine en ricotta.

685 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 30 min. oventijd

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de aubergines in blokjes van 2 cm en schep om met de oregano, olie en een snufje zout. Stort de ricotta op een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel de aubergine eromheen. Rooster ca. 30 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Schep de aubergine halverwege om.

  2. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en verwarm de pastasaus in een kleine (steel)pan 5 min. op laag vuur. Roer af en toe.

  3. Verdeel de pasta en aubergine over borden. Schep de saus erop en breek de ricotta in stukken erover. Bestrooi met peper.

  • combinatietipLekker met basilicum.
  • Ravioli met geroosterde aubergine en ricotta

    Instructievideo - 00:22 min.

Ravioli met geroosterde aubergine en ricotta

Waan je in Italië met deze ravioli met geroosterde aubergine en ricotta.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel