Gevulde courgette met tonijn en feta

Supersnel klaar, dit mediterrane gerechtje. En een gegarandeerd succesnummer bij de hele familie!

580 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 20 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 190 °C. Halveer ondertussen de courgettes in de lengte en hol uit met een lepel. Snijd het uitgelepelde vruchtvlees fijn. Leg de courgettes op een met bakpapier beklede bakplaat. Snipper de sjalot en snijd de dille fijn. Snijd de appels in blokjes van een ½ cm (brunoise) en de bleekselderij in dunne boogjes.

  2. Laat de tonijn uitlekken en meng met het courgettevruchtvlees, de sjalot, dille, appel en bleekselderij. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Vul de courgettes met de hummus en het tonijnmengsel. Vekruimel de feta erover. Bak ca. 20 min. in het midden van de oven.

  3. Leg de laatste 5 min. de sneetjes brood naast de courgettes op de bakplaat. Snijd het brood schuin doormidden en serveer samen met de gevulde courgettes.

Gevulde courgette met tonijn en feta

Supersnel klaar, dit mediterrane gerechtje. En een gegarandeerd succesnummer bij de hele familie!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel