10 mi­nu­ten­na­si met ham en ge­bak­ken ei

Da's makkelijk: je hoeft alleen de ham even te snijden.

(85)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
aziatisch hoofdgerecht Da's makkelijk: je hoeft alleen de ham even te snijden. 4 personen
2 85

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit ⅔ van de olie in een wok. Voeg de soepgroenten en kruidenmix toe en roerbak 2 min. op hoog vuur. Voeg de rijst toe en roerbak 4 min. mee.
  2. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak er het aantal gewenste spiegeleieren in.
  3. Snijd ondertussen de ham in dunne reepjes en schep deze door de nasi. Serveer met de gebakken eieren en atjar tjampoer.

combinatietip:

Lekker met kroepoek.

video

Roer­bak­ken / wok­ken

Instructievideo - 00:54 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 5 g
  • natrium 790 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in

10 minutennasi met ham en gebakken ei

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

10 mi­nu­ten­na­si met ham en ge­bak­ken ei

1
1
  • 2 el rijstolie
  • 400 g fijne soepgroenten
  • 11½ g nasi kruidenmix
  • 600 g 1 minuut witte rijst

Verhit de olie in een wok. Voeg de soepgroenten en kruidenmix toe en roerbak 2 min. op hoog vuur. Voeg de rijst toe en roerbak 4 min. mee.

Roerbakken / wokken

Instructievideo

00:54 min.

2
2
  • 1 el rijstolie
  • 4 eieren

Verhit de olie in een koekenpan en bak er 4 spiegeleieren in.

3
3
  • 200 g achterham
  • 1 pot atjar tjampoer

Snijd ondertussen de ham in dunne reepjes en schep deze door de nasi. Serveer met de gebakken eieren en atjar tjampoer.

combinatietip:

Lekker met kroepoek.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.