Ver­se ra­vi­o­li met pas­ta­saus

Lekker makkelijk: de saus is al helemaal klaar.

(127)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Lekker makkelijk: de saus is al helemaal klaar. 4 personen
2 127

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Lekker erbij

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de courgette in blokjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgetteblokjes 2 min. Voeg de roerbakmix toe en bak 2 min. mee. Voeg de saus toe en verwarm 5 min. Roer af en toe.
  2. Kook ondertussen de ravioli beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel over diepe borden en schep de saus erover.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 70 g
  • vet 17 g
    waarvan verzadigd 6 g
  • natrium 755 mg
  • vezels 7 g
Tags
Ook te zien in

Verse ravioli met pastasaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ver­se ra­vi­o­li met pas­ta­saus

1
1
  • 1 courgette
  • 2 el olijfolie
  • 400 g champignonroerbakmix

Snijd de courgette in blokjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgetteblokjes 2 min. Voeg de roerbakmix toe en bak 2 min. mee.

2
2
  • 500 g pastasaus kaas en basilicum

Voeg de saus toe en verwarm 5 min. Roer af en toe.

3
3
  • 500 g verse ravioli met 5 kazen

Kook ondertussen de ravioli beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

4
4

Verdeel over diepe borden en schep de saus erover.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.