Frambozen-kwarktrifle
Je dag lekker luxe beginnen? Maak deze trifle met knapperige pistachenoten en fluweelzachte frambozen. Ook geschikt als nagerecht.
425 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
50 g
200 g
300 g
500 g
Dit heb je nodig
deegroller
whiskyglazen
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2014 nr. 05 - Dagje bewust
Hak de pistachenoten grof. Doe de koekjes in een plastic zak en knoop deze dicht. Rol met de deegroller de koekjes tot kruimels.
Doe de helft van de frambozen in een kom en prak ze fijn met een vork, meng de koekkruimels erdoor en verdeel gelijkmatig over de bodem van de glazen.
Verdeel de kwark erover en garneer met de rest van de frambozen en pistachenoten.
- bereidingstipJe kunt dit gerecht ook in een grote schaal van bijv. Ø 15 cm maken.
Frambozen-kwarktrifle
Je dag lekker luxe beginnen? Maak deze trifle met knapperige pistachenoten en fluweelzachte frambozen. Ook geschikt als nagerecht.

ontbijt
4 personen
425 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Hak de pistachenoten grof. Doe de koekjes in een plastic zak en knoop deze dicht. Rol met de deegroller de koekjes tot kruimels.
Doe de helft van de frambozen in een kom en prak ze fijn met een vork, meng de koekkruimels erdoor en verdeel gelijkmatig over de bodem van de glazen.
Verdeel de kwark erover en garneer met de rest van de frambozen en pistachenoten.
bereidingstip:Je kunt dit gerecht ook in een grote schaal van bijv. Ø 15 cm maken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
50 g ongezouten pistachenoten
200 g digestive koekjes
300 g verse frambozen
500 g magere kwark
Dit heb je nodig
deegroller
whiskyglazen




