Over online bestellen

Pick Up Point

Wat is een Pick Up Point?

Een Albert Heijn Pick Up Point is een locatie waar je je boodschappen op kunt ophalen. Je bestelt je boodschappen op www.ah.nl en kunt deze vervolgens op een door jou uitgekozen tijdstip en gewenste locatie ophalen. De boodschappen worden met zorg uitgezocht en klaargezet.

We hebben Pick Up Points bij een Albert Heijn winkel of op een andere locatie. Bij deze Pick Up Points rij je met de auto langs de locatie en worden de boodschappen voor je in de auto gezet.

We hebben daarnaast Pick Up Points in Albert Heijn winkels. Je kunt parkeren op het parkeerterrein en de boodschappen ophalen in de winkel. Dit kan bij de servicebalie of op een andere locatie in het entreegebied van de winkel.

Vind jouw Pick Up Point

Hoe werkt het Pick Up Point?

1. Start je bestelling via de online bestellen knop

Je bestelt eenvoudig je boodschappen online. Selecteer je gewenste Pick Up Point locatie en verzamel je boodschappen. Online heb je de keuze uit ruim 27.000 producten, waaronder producten van Gall & Gall en Etos. Voor zowel kleine en grote boodschappen is er geen minimum bestelbedrag. Heb je alle producten op je lijstje staan, dan kies je de button 'afronden'. In de volgende stap controleer je je bestelling en vervolgens kies je de button 'bevestig bestelling'. Je bestelling wordt nu aan ons doorgegeven.

2. Wij doen de boodschappen voor jou

We verzamelen en verpakken de boodschappen voor je en vervoeren ze gekoeld naar de locatie van jouw keuze. Wij zorgen er dus voor dat jouw versproducten écht vers blijven. Hiervoor betaal je servicekosten vanaf €1.50.

3. Ophalen en snel weer op weg

Als je vandaag je boodschappen online bestelt, kun je de volgende dag je boodschappen ophalen. Je boodschappen staan in kratten en koeltassen klaar op de locatie.

Start je bestelling

Kijk hier voor de meest gestelde vragen