Zo houd je jouw hoofd koel op het werk

De zomer is weer begonnen! Tijdens de warme dagen is het belangrijk om goed te drinken en te eten. Hier vind je alles om de warme dagen op het werk door te komen.

Afkoelen met eigen water met smaakje

Water drinken is heel gezond is, dat weten we allemaal. En met een lekker smaakje, hoeft het helemaal niet saai te zijn. Water met een smaakje kan je kopen, maar je kan ook zelf een frisse smaak aan je water geven. Bijvoorbeeld met citroen, munt, frambozen of komkommer.

Lees meer over water drinken
Afkoelen met eigen water met smaakje

Maak zelf mango-frambozenijsjes

Niets zo verfrissend als een waterijsje tijdens warme dagen. Je kan ze kopen, maar je kan ze natuurlijk ook zelf maken. Maak bijvoorbeeld deze mango-frambozenijsjes, makkelijk en lekker!

Bekijk het hele recept
Maak zelf mango-frambozenijsjes

Meer inspiratie voor de zomer

Zelf ijsjes maken wordt  een eitje met de tips en producten van Albert Heijn.

Zoek verkoeling met zelfgemaakte ijsjes

Niets is zo lekker als een ijsje op een stralende zomerdag om af te koelen. Je kan natuurlijk zelf ijsjes kopen, maar ze zelf maken is leuker én lekkerder. Maar hoe maak je zelf ijs?

Lees onze tips
Tips en inspiratie om samen met het bedrijf lekker te lunchwandelen I Albert Heijn

Ga voor een lunchwandeling

Hoe motiveer jij jezelf en je collega's om tijdens de pauze te gaan wandelen? En wat kun je hiervoor gebruiken? Heerlijke lunchrecepten to-go en meer vind je op onze pagina.

Lees alles over lunchwandelen
Picknicken op een kleed

Zon op, picknickkleedje neer!

Als de zon schijnt, zijn we allemaal graag buiten. Bij lekker weer mag een gezellige picknick met collega's niet ontbreken. Wat neem jij mee voor op het kleedje?

Vul de picknickmand