Schuif aan tafel bij SegTours

In de videoserie Lunchtijd! zie je hoe het er tijdens de lunch aan toe gaat bij onze zakelijke klanten. In deze aflevering lunchen we bij familiebedrijf SegTours in Ouddorp. Kijktijd: 1 minuut en 40 seconden.

Bob Besselink, Eigenaar SegTours

Weer wat vergeten

Als MKB-er met een familiebedrijf en werkdagen van 12 tot 14 uur heb je niet veel tijd om boodschappen te doen. We aten vaak snel wat tussendoor, en maakte daarbij niet altijd gezonde keuzes. We deden gehaast en vluchtig boodschappen. Vergaten daarbij vaak de helft en grepen naar de verkeerde dingen. Het boodschappen doen werd op deze manier steeds duurder.

In een uurtje een standaard boodschappenlijstje

Een tijd terug ontdekte we de Albert Heijn bezorgservice en besloten dit eens uit te proberen. We hebben eenmalig 's avonds in een uurtje een standaard weekboodschappenlijst gemaakt. Deze vullen we nu wekelijks aan met producten die we de week erop nodig hebben.

Meer inzicht en lagere kosten

Het doel was om meer gemak te ervaren en beter inzicht te krijgen in de kosten, en dat is gelukt. We maken nu een tijdje gebruik van de Albert Heijn bezorgdienst en we merken steeds meer hoe dit ons het leven vergemakkelijkt.We zijn nog maar 15 minuten kwijt aan boodschappen doen voor de hele week. En dus kan ik me de rest van de tijd bezighouden met mijn bedrijf.

Alles over zakelijke klant worden

Lees meer klantverhalen

Wij ontzorgen al meer dan 100.000 bedrijven:

Probeer 30 dagen tratis zakelijk bij Albert Heijn te bestellen!

Probeer 30 dagen gratis

Gebruik code PMNMK4418 • Geheel vrijblijvend

Ben jij al zakelijke klant? Log in

Ervaar ook het gemak