Boodschappencheck

Check hier hoeveel tijd (en dus geld) je kunt besparen op de zakelijke boodschappen

Gaat een medewerker of jij zelf geregeld naar de supermarkt om de boodschappen voor de lunch te doen of om koffie en thee, tussendoortjes of kantoorbenodigdheden te halen?

Opgeteld over een hele week neemt dit uitstapje behoorlijk wat tijd in beslag. Daarbij geldt: hoe groter het bedrijf, hoe meer wensen, boodschappen en gesjouw. De tijd die jij en je collega's hieraan kwijt zijn kost het bedrijf geld.

Inzicht met de Boodschappencheck voor bedrijven

Krijg inzicht in de tijd en kosten met onze Boodschappencheck voor bedrijven. Hou een week bij hoeveel tijd en geld jouw bedrijf kwijt is aan de boodschappen. Zijn jullie efficiënt in het boodschappen doen of kunnen jullie meer tijd en kosten besparen?

Rekenvoorbeeld

Stel Sophie werkt als office manager bij een IT-bedrijf met 15 werknemers. Drie keer per week gaat zij of een collega naar de supermarkt voor de lunch, tussendoortjes of andere benodigdheden. De werknemers declareren maandelijks hun bonnetjes bij Sophie, die zij vervolgens administratief verwerkt. Bekijk hieronder hoeveel tijd en kosten haar bedrijf per week aan de boodschappen kwijt is.

De echte kosten - tijd is geld

De totale kosten zijn meer dan alleen de uitgaven aan de boodschappen. De (werk)tijd die Sophie en haar collega's besteden aan het doen van boodschappen kost het bedrijf geld. Stel het gemiddelde uurloon van Sophie en haar collega's is EUR 25.

De personeelskosten = EUR 25 x 3 uur en 45 minuten = EUR 93,75

De echte kosten = personeelskosten + boodschappen = EUR 93,75 + EUR 90,- = EUR 183,75

Sophie en haar collega's kunnen besparen op de tijd die zij kwijt zijn aan het heen en weer lopen of fietsen naar de supermarkt en het declareren en verwerken van de bonnetjes. Online bestellen bespaart veel administratieve rompslomp, omdat dit op rekening of met automatische incasso kan.

Download de Boodschappencheck voor bedrijven

Check hoeveel jouw bedrijf kan besparen aan de boodschappen met de Boodschappencheck. Ontvang daarnaast een gratis fruitpakket bij je eerste zakelijke bestelling.

Vul hieronder de gegevens in en je krijgt direct toegang tot de Boodschappencheck en de actiecode.