Spaaractie vershoudbakjes tijdelijk stopgezet.

Helaas stoppen wij tijdelijk met de spaaractie voor de vershoudbakjes. 

Wij doen dit om hand-op-hand contact zo veel mogelijk te beperken volgens de richtlijnen van het RIVM. Bovendien geven wij nu in onze operatie en de winkels prioriteit aan het beschikbaar maken van producten voor uw dagelijkse boodschappen.

Uiteraard blijven alle gespaarde zegels (zowel fysiek als digitaal) geldig en zullen we er ook voor zorgen dat er voldoende tijd en voorraad is om later door te sparen en in te wisselen. Bewaar je fysieke spaarkaarten dus goed.

Het tijdelijk stopzetten van de spaaractie heeft tot gevolg dat je spaarkaarten niet meer zichtbaar zullen zijn in de app. Deze spaarkaarten staan nog wel op je account. Zodra de spaaractie weer live staat, zijn ook de kaarten weer zichtbaar!

Bekijk de meest gestelde vragen

Vacuümpomp

Houd je gesneden avocado, appelstukjes en noten nóg langer vers met de vacuümpomp! Zet de pomp op het ventiel van het bakje en pomp op-en-neer om lucht af te zuigen, waardoor voedsel langer vers blijft. Zo hoef je nooit meer restjes eten weg te gooien! De pomp heb je al in huis voor 10 zegels + 1.99 euro. Adviesprijs 5.99 euro.

Bewaar deze producten langer vers

Tips tegen voedselverspilling

Huishoudens verspillen gemiddeld 34,3 kilo voedsel per persoon per jaar. Zonde toch? Met de vershoudbakjes houd je eten langer vers. Ze zijn voorzien van een vacuümventiel, zijn magnetronbestendig én geschikt om in te vriezen.

Albert Heijn wil alles op alles zetten om verspilling tegen te gaan. Kijk voor meer informatie en tips op ah.nl/voedselverspilling.

Wil je weten wat jij kan doen om je prullenbak voedselvrij te houden? Meld je hier aan op Facebook en krijg 2 weken lang recepten, tips en leuke weetjes om minder voedsel te verspillen.

Meest gestelde vragen en algemene voorwaarden

Klik hier voor de meest gestelde vragen over de vershoudbakjes.

Klik hier voor de algemene voorwaarden van digitaal sparen en de spaaractie.

Loading interface...