Vershoudbakjes reserveren

De reserveerwebsite is gesloten.

Het is niet meer mogelijk om nog nieuwe reserveringen te plaatsen of reserveringen te wijzigen. Via e-mail houden wij u op de hoogte over de status van uw reeds gemaakte reserveringen.

Vacuümpomp

Houd je gesneden avocado, appelstukjes en noten nóg langer vers met de vacuümpomp! Zet de pomp op het ventiel van het bakje en pomp op-en-neer om lucht af te zuigen, waardoor voedsel langer vers blijft. Zo hoef je nooit meer restjes eten weg te gooien! De pomp heb je al in huis voor 10 zegels + 1.99 euro. Adviesprijs 5.99 euro.

Bewaar deze producten langer vers

Tips tegen voedselverspilling

Huishoudens verspillen gemiddeld 34,3 kilo voedsel per persoon per jaar. Zonde toch? Met de vershoudbakjes houd je eten langer vers. Ze zijn voorzien van een vacuümventiel, zijn magnetronbestendig én geschikt om in te vriezen.

Albert Heijn wil alles op alles zetten om verspilling tegen te gaan. Kijk voor meer informatie en tips op ah.nl/voedselverspilling.

Wil je weten wat jij kan doen om je prullenbak voedselvrij te houden? Meld je hier aan op Facebook en krijg 2 weken lang recepten, tips en leuke weetjes om minder voedsel te verspillen.

Meest gestelde vragen en algemene voorwaarden

Klik hier voor de meest gestelde vragen over de vershoudbakjes.

Klik hier voor de algemene voorwaarden van digitaal sparen en de spaaractie.