100% kwaliteitsgarantie*

Gratis verzending vanaf 30 euro

Gekoeld bezorgd

je zit gebakken

heerlijke steaks bezorgd door de online slager

ontdek ons vlees

Jij wilt alleen het beste op tafel zetten. Weten wat je eet. Weten hoe je het bereidt. Hoe makkelijk is het als dat vlees wordt bezorgd? Daarvoor heb je Vakslager: jouw online slager met kwaliteitsvlees.

Goed vlees heeft alleen liefde nodig
vakslager Jan

weet wat je eet

Vakslager: de online slager voor elke vleesliefhebber

Gemiddeld eet een Nederlander 98 gram vlees per dag. Welk stuk vlees favoriet is verschilt. Over smaak valt nu eenmaal niet te twisten. Waar de één dol is op rumpsteak zet de ander liever zijn tanden in diamanthaas. Om nog maar niet te spreken over de vele manieren waarop vlees bereid kan worden.

tientallen steaks en tips

Toch hebben we allemaal wat met elkaar gemeen: we willen kwaliteitsvlees eten. En we willen weten waar het vandaan komt. Voor vleesliefhebbers in alle soorten en maten is er de online slager: Vakslager!

Bij Vakslager vind je tientallen soorten steaks. Je kan tot in detail lezen waar jouw steak vandaan komt en hem met handige bereidingstips meer dan goed bereiden. Zo kan je tijdens een barbecue indruk maken op vrienden en tijdens een diner op je schoonouders. Als online slager doet Vakslager niet onder aan de slager bij jou verderop. Wist je bijvoorbeeld dat je vlees beter kan laten rusten onder een theedoek dan onder aluminiumfolie? En dat de manier waarop een rund gevoerd wordt invloed heeft op de smaak van het vlees?

een koele bestelling

Als je bestelt bij Vakslager, wordt jouw bestelling gekoeld thuisbezorgd. Je hoeft de deur niet uit. Lekker! Veel van het vlees kan je gekoeld 5 dagen bewaren zoals de chateaubriand. De bevroren steaks zijn nog veel langer houdbaar. De entrecôte steak uit de diepvries is bijvoorbeeld een absolute aanrader.

Natuurlijk kan je ook kiezen voor een steaksoort die in ons land nog wat minder bekend is. Denk eens aan picanha uit Australië. Naast Australië kan je overigens ook steaks uit Uruguay en de USA bij Vakslager vinden. Het is internationaal aanbod. Keuzestress? Dan bestel je volgende keer gewoon een andere steak. Veel kookplezier en eet smakelijk!