100% kwaliteitsgarantie*

Gratis verzending vanaf 30 euro

Gekoeld bezorgd

onbezorgd

alles over onze werkwijze en de bezorging

Online vlees bestellen is makkelijk, maar je wilt natuurlijk wel zeker weten dat alles goed verloopt! Je leunt dan ook pas rustig achterover als je weet wat je van onze bezorgservice kan verwachten. In 5 stappen brengen wij jouw bestelling tot aan de voordeur!

stap 1: bestellen

Fijn dat je Vakslager gevonden hebt. Een goed begin is het halve werk! Je kan bij ons tientallen steaks uit drie verschillende landen vinden. Zodra je jouw bestelling afrondt, krijgen onze vakslagers een seintje.

stap 2: snijden

Terwijl jij vast receptinspiratie opdoet, gaat een van onze vakslagers voor je aan de slag. Hij ziet er op toe dat jij een kwalitatief goed stuk vlees krijgt en snijdt als dat nodig is de juiste porties af.

stap 3: vacumeren

Het klinkt misschien niet zo spannend, maar het vacumeren van producten is erg belangrijk! Ieder stuk vlees dat je bestelt zal vacuüm worden verpakt. Hierdoor blijft het vlees langer vers én voorkom je dat vlees indroogt als het in de vriezer wordt bewaard.

Laat vacuüm verpakt vlees eerst luchten
vakslager Jonne

stap 4: inpakken

Met het vacumeren zijn we er nog niet! Het vacuüm verpakte vlees wordt in een speciaal voor Vakslager ontworpen doos gedaan en vervolgens in een koelbox vervoert. Deze box wordt na de bezorging van je bestelling weer meegenomen door de bezorger. Dat scheelt!

stap 5: overhandigen

Het is zo ver: jouw kwaliteitsvlees wordt gebracht! Je weet hoe laat je jouw PostNL-bezorger kan verwachten, omdat je een bezorgmoment hebt gekozen en een Track & Trace-code hebt ontvangen na het plaatsen van je bestelling. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag tussen 17.00 en 22.00 uur. Op zaterdag is dat tussen 08.00 en 13.00 uur. De bezorgkosten bedragen €4.95 per bestelling. Goed om te weten: als je bestelbedrag hoger dan 30 euro is, bezorgen we gratis. Lekker!