100% kwaliteitsgarantie*

Gratis verzending vanaf 30 euro

Gekoeld bezorgd

keuze genoeg

bekijk al het vlees dat je kan bestellen

Van entrecôte tot picanha. Van 175 gram tot 2,5 kilogram. Van volledig grasgevoerd tot graan- én grasgevoerd. Bij ons vind je tientallen steaks met verschillende eigenschappen. Eén ding hebben ze gemeen: ze zijn van topkwaliteit!

5 voordelen van online vlees bestellen

Ons kleine kikkerlandje kent veel slagers. Je kan natuurlijk bij hen jouw vlees halen. Maar online vlees bestellen heeft veel voordelen. Wij zetten de 5 belangrijkste op een rij.

voordeel 1: je hoeft de deur niet uit

Wat is er nou lekkerder dan vanuit je luie stoel jouw vlees bestellen? Zeker als je een aantal grote stukken vlees nodig hebt, scheelt online bestellen je veel gesjouw. En Vakslager doet écht niet onder aan de plaatselijke slager. Wij geven je namelijk ook heel veel handige bereidingstips mee.

voordeel 2: je ontvangt altijd kwaliteitsvlees

Soms vinden mensen het vervelend als ze hun verse product niet daadwerkelijk kunnen zien voor ze het bestellen. Wij begrijpen dat. Daarom geven wij 100% kwaliteitsgarantie. We leveren alleen kwaliteitsvlees dat minimaal 5 dagen houdbaar is.

voordeel 3: je kan snel aan de slag

Zeker als je voor een groter gezelschap vlees wilt bereiden, zit je bij Vakslager goed. Wij kunnen namelijk grote stukken vlees bezorgen op korte termijn. Zo bieden we een chuck roast van 1,2 kilogram aan en entrecôte aan het stuk van 2,5 kilogram.

voordeel 4: je weet wat je eet

Vlees smaakt net even beter als je weet hoe de runderen geleefd hebben. Wij vertellen daarom het hele verhaal rondom de herkomst van onze steaks. We werken met Australische, Uruguayaanse én Amerikaanse boeren, die hart hebben voor hun dieren.

voordeel 5: je kan ieder moment bij ons terecht

Bedenk jij midden in de nacht dat je vrienden dit weekend komen barbecueën en wil je snel het één en ander bestellen? Dan is een online slager een uitkomst! Bij ons kan je namelijk op ieder moment van de dag (of nacht) bestellen.

eerst zien dan geloven

Heel leuk al die voordelen, maar je wilt natuurlijk wel even checken of ze ook echt opgaan! Probeer het online vlees bestellen gerust eens uit.