100% kwaliteitsgarantie*

Gratis verzending vanaf 30 euro

Gekoeld bezorgd

Rumpsteak Uruguay

Rumpsteak Uruguay

De rumpsteak wordt gesneden uit de heup van het rund, ook wel de dikke lende genoemd. Het is een malse en sappige steak en heeft wel wat weg van een ossenhaas tournedos. Eet smakelijk!


Herkomst
Uruguay
Voedingswijze
Grasgevoerd
Houdbaarheid
5 dagen
Gewicht ca.
200 g
Het deel van het rund waar de picanha uit komt - AH Vakslager

5.49
Per KG27.45
Het deel van het rund waar de picanha uit komt - AH Vakslager

De rumpsteak wordt gesneden uit de heup van het rund, ook wel de dikke lende genoemd. Het is een malse en sappige steak en heeft wel wat weg van een ossenhaas tournedos. Eet smakelijk!

bereidingstips rumpsteak

  1. Laat de rumpsteak minimaal 1 uur voor bereiding afgedekt op kamertemperatuur komen.
  2. Gebruik olijfolie of arachideolie om in te bakken.
  3. Bak de rumpsteak op hoge temperatuur in 2 minuten aan beide zijden bruin en plaats hem 6-8 minuten in een oven van 150°C (dit is een medium rare bereiding).
  4. Laat de rumpsteak nog 10 minuten rusten onder een theedoek voor het aansnijden.
  5. Prik niet met een vork in het vlees, zo blijven sappen en smaak behouden.

receptinspiratie rumpsteak

Etiket informatie

Deze waarden gelden voor het onbereide product.

Per 100 Gram.

Energie

615 kJ (145 kcal)

Vet

6.5 g

Waarvan verzadigd

2 g

Totaal onverzadigde vetzuren

2.5 g

Koolhydraten

0 g

Waarvan suikers

0 g

Toegevoegde suikers

0 g

Voedingsvezel

0 g

Eiwitten

22 g

Zout

0.1 g

Waarvan toegevoegd zout

0 g

  • Geschikt om thuis in te vriezen op de dag van aankoop. Binnen 3 maanden gebruiken. Voor gebruik ontdooien.

  • Te gebruiken tot en met: zie voorzijde. Te consumeren uiterlijk op de vermelde datum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).

Oorsprong: Uruguay

leverancier

Albert Heijn B.V.

Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland