100% kwaliteitsgarantie*

Gratis verzending vanaf 30 euro

Gekoeld bezorgd

Ribeye aan het stuk L Uruguay

Ribeye aan het stuk L Uruguay

De ribeye is een echte eyecatcher en wordt gesneden uit het fijnste deel van het ribstuk. Snijd hem in porties of braad het vlees in zijn geheel in de oven of op de barbecue. Eet smakelijk!


Herkomst
Uruguay
Voedingswijze
Grasgevoerd
Houdbaarheid
5 dagen
Gewicht ca.
1 kg
Het deel van het rund waar de ribeye uit komt - AH Vakslager

29.99
Per KG29.99
Het deel van het rund waar de ribeye uit komt - AH Vakslager

De ribeye is een echte eyecatcher en wordt gesneden uit het fijnste deel van het ribstuk. Snijd hem in porties of braad het vlees in zijn geheel in de oven of op de barbecue. Eet smakelijk!

bereidingstips ribeye aan het stuk

  1. Laat de ribeye aan het stuk minimaal 2 uur op kamertemperatuur komen voor bereiding.
  2. Het vet en de vliesjes beschermen en geven het vlees zijn smaak, haal deze daarom ook niet weg.
  3. Dep met keukenpapier het vlees droog, zo voorkom je spetters.
  4. Bak de ribeye in 2-3 minuten op hoge temperatuur rondom bruin en plaats hem circa 45 minuten in een oven van 180˚C (dit is een medium rare bereiding).
  5. Laat het vlees nog 20 minuten rusten onder een theedoek voor je 'm aansnijdt.

Lees meer over de ribeye

receptinspiratie ribeye aan het stuk

Etiket informatie

Deze waarden gelden voor het onbereide product.

Per 100 Gram.

Energie

710 kJ (170 kcal)

Vet

9.5 g

Waarvan verzadigd

4.5 g

Totaal onverzadigde vetzuren

4 g

Koolhydraten

0 g

Waarvan suikers

0 g

Toegevoegde suikers

0 g

Voedingsvezel

0 g

Eiwitten

21 g

Zout

0.3 g

Waarvan toegevoegd zout

0 g

  • Te gebruiken tot en met: zie voorzijde. Te consumeren uiterlijk op de vermelde datum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).

  • Geschikt om thuis in te vriezen op de dag van aankoop. Binnen 3 maanden gebruiken. Voor gebruik ontdooien.

Oorsprong: Uruguay.

leverancier

Albert Heijn B.V.

Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland