100% kwaliteitsgarantie*

Gratis verzending vanaf 30 euro

Gekoeld bezorgd

Côte de boeuf USA

Côte de boeuf USA

De côte de boeuf is een fijn stuk vlees om in z’n geheel te braden in een braadpan of op de barbecue. Het vet bedruipt het vlees tijdens het braden van binnenuit. Lekker met een glas rode wijn!


Herkomst
USA
Voedingswijze
100 dagen graangevoerd
Houdbaarheid
5 dagen
Gewicht ca.
850 g
Het deel van het rund waar de cote de boeuf uit komt - AH Vakslager

48.99
Per KG57.64
Het deel van het rund waar de cote de boeuf uit komt - AH Vakslager

De côte de boeuf is een fijn stuk vlees om in z’n geheel te braden in een braadpan of op de barbecue. Het vet bedruipt het vlees tijdens het braden van binnenuit. Lekker met een glas rode wijn!

bereidingstips côte de boeuf

  1. Laat de côte de boeuf minimaal 2 uur zonder verpakking afgedekt op kamertemperatuur komen.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C.
  3. Laat al het vet en de vliesjes zitten, deze beschermen en geven smaak aan het vlees.
  4. Bestrooi voor je begint met het bakken van het vlees licht met wat zout.
  5. Bak de côte de boeuf in 2-3 minuten rondom bruin in de koekenpan en leg hem circa 1 uur in de voorverwarmde oven tot een kerntemperatuur van 55-58°C (dit is een medium rare bereiding).
  6. Laat het vlees nog 20 minuten onder een theedoek rusten voor het aansnijden.

Etiket informatie

Deze waarden gelden voor het onbereide product.

Per 100 Gram.

Energie

725 kJ (175 kcal)

Vet

10 g

Waarvan verzadigd

4 g

Totaal onverzadigde vetzuren

5 g

Koolhydraten

0 g

Waarvan suikers

0 g

Toegevoegde suikers

0 g

Voedingsvezel

0 g

Eiwitten

21 g

Zout

0.2 g

Waarvan toegevoegd zout

0 g

  • Te gebruiken tot en met: zie voorzijde. Te consumeren uiterlijk op de vermelde datum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).

  • Niet geschikt om thuis in te vriezen.

Oorsprong: Verenigde Staten

leverancier

Albert Heijn B.V.

Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland