100% kwaliteitsgarantie*

Gratis verzending vanaf 30 euro

Gekoeld bezorgd

word de BBQ de baas

vind BBQ-pakketten, BBQ-tips en meer

Zodra de dagen langer worden begint het te kriebelen. Tijd om te barbecueën! Je kan het rooster vullen met onze steaks, maar ook met BBQ-pakketten. Grillmaster klaar? Grillen maar!

onze BBQ-pakketten

Onze drie BBQ-pakketten zijn om je vingers bij af te likken. Wat voor barbecue je ook organiseert: het wordt een feestje!

BBQ-tips

Voor ieder stuk vlees gaan andere bereidingstips op. Maar er zijn ook algemene BBQ-tips, waar je als grillmaster wat aan hebt. We zetten er 5 op een rij:

  1. Zorg voor een koele plek in de barbecue. Hier kan vlees na het grillen afkoelen en rusten. Je creëert zo'n temperatuurzone door in een deel van de barbecue enkel briketten te leggen.
  2. Voorkom vlammen zodat vlees niet aanbrandt. Kokosbriketten zijn minder ontvlambaar dan gewone briketten en een goed alternatief.
  3. Maak een klein sneetje in het vet van het rauwe vlees. Zo voorkom je opkrullen.
  4. Meet de kerntemperatuur van ieder stuk vlees. Iedereen wil zijn vlees anders: rare, medium of well done. Controleer de kerntemperatuur eenvoudig met een thermometer. 
  5. Ontvet tussentijds het barbecuerooster. Vooral als je verschillende soorten vlees of vis op de barbecue bereidt, is het verstandig tussentijds het rooster te ontvetten. Doe dit door een halve citroen over het rooster te bewegen.

ander lekker BBQ-vlees

Je kan bij ons ook zelf een BBQ-pakket samenstellen of het gekozen pakket aanvullen. Tip: drumsticks zijn bij de kleintjes favoriet!

Grillen is niet voor bangeriken!
vakslager Jonne

ook lekker voor op de BBQ: onze steaks

Onze steaks uit Australië, Uruguay en Amerika zijn ook heel geschikt voor bereiding op de barbecue. Voor als je het eens net even anders wilt doen.