AH Excellent voor Pasen 2022

Volgend jaar vind je hier weer onze AH Excellent producten speciaal voor Pasen. Bekijk ondertussen onze producten die het hele jaar door verkrijgbaar zijn voor een heerlijk toetje.

Alles voor een compleet paasfeest

Bak zelf je paaslekkernij

Met Pasen eten we veel broodjes, koekjes en lekkernijen. Ze zijn natuurlijk nog lekkerder wanneer ze uit je eigen keuken komen.

Alles om zelf te bakken

Paasbrunchrecepten

Makkelijke hapjes of traditionele quiches, voor elk paasgerecht is een lekker recept te vinden.

Bekijk recepten voor paasbrunch

Recepten voor heerlijke paastaarten

Zet een mooie verrassing op tafel met ideeën voor creatieve paastaarten.

Bekijk alle paastaartrecepten

Maak je paasdiner compleet met een paastoetje

Na een heerlijk paasdiner met je familie is het tijd voor het beste deel: het paastoetje. Weet jij al wat voor lekkers je gaat eten? Een stukje taart, vers fruit of misschien wel een kaasplankje... En wat dacht je van een zoete dessertwijn om het af te maken? Dat wordt smullen deze Pasen.

Creatief in de keuken

Wil je deze Pasen zelf een paasdessert maken? Een heerlijke paastaart, zoals kokosyoghurttaart met mango of een chocoladetaart met paaseitjes, valt zeker in de smaak. Liever een paastoetje met fruit, yoghurt of ijs? Bekijk onze ideeën voor het paasdessert voor nog meer inspiratie.

Bestel je paastoetje online

Ook je paasboodschappen bestel je makkelijk online. Snuffel lekker rond in ons paasassortiment en wij bezorgen vervolgens je boodschappen bij je thuis. Of je haalt je bestelling op bij een Pick Up Point als je dat fijner vindt. Ben je nog geen klant en wil je online bestellen eens proberen? Maak dan eerst een profiel aan.