De favoriete kerstgerechten van Nederland

Afgelopen kerst kon je gemakkelijk je kerstmenu samenstellen met de favoriete kerstgerechten van Nederland. Van carpaccio tot kalkoen en van rollade tot ijstaart.

Naar kerstmenu
De favoriete kerstgerechten van Nederland

Kerst boodschappen en kerstversiering koop je bij Albert Heijn

Kijk je ook zo uit naar kerst en wil je eens goed uitpakken? Maak je kerst speciaal met het feestelijke kerstassortiment bij Albert Heijn. Dit feestelijke assortiment is speciaal en exclusief uitgekozen voor de decembermaand. En wat zo fijn is. Je kan de kerstboodschappen makkelijk bij je thuis laten bezorgen. Hoef je niet te sjouwen. Probeer het eens!

Kerst boodschappenlijstje
Stressvrij de kerst door? Maak een handig kerst boodschappenlijstje, zodat je alles in één keer in huis hebt. Zo heb je snel alles in huis voor bijvoorbeeld het kerstontbijt of kerst hoofdgerecht. Wij raden je aan om één van deze feestfavorieten in ieder geval op je kerst boodschappenlijstje te zetten:

★ Champignonragout. Voor een gemakkelijk, maar smaakvol voorgerecht. Vaste topper op je kerst boodschappenlijst.

★ De oude vertrouwde kerstkalkoen. Zet de traditie voort.

★ Beef Wellington. Dit mooie stukje vlees met krokante laagje geeft kleur aan de kerst.

★ Biet Wellington. De feestelijke vegetarische variant. Net zo smaakvol en knapperig.

★ Eendenborstfilet. Geschikt voor een heerlijke salade, amuse of als pareltje in het hoofdgerecht.

★ Puree torentjes. Fijne toevoeging bij ieder gerecht.

Kerstkransjes en kerstkoekjes. Voor de zoetekauwen onder ons.

★ Voor de wijnliefhebber, een fruitige Pinot Noir of een frisse en droge Grüner Veltliner. Heerlijk voor aan de kersttafel.

Sloof jij je niet graag uit in de keuken, maar houd je wel van lang tafelen? Dan is een avondje kerst gourmetten of kaasfonduen echt iets voor jou. Gezellig met z'n allen aan tafel genieten van al het lekkers. Net zo speciaal.

Boodschappen voor kerst online bestellen
Al je kerst boodschappen in één keer in huis? Dan past online bestellen goed bij jou. Het is simpel. Je logt in of je maakt een ah.nl-profiel aan. Je klikt vervolgens op online bestellen en kiest het bezorgmoment dat voor jou het beste uitkomt. Daarna kan je los. Kies de kerstproducten die je nodig hebt en voeg ze toe aan je winkelmandje. Heb je alles? Bevestig dan je bestelling. Wij gaan voor je aan de slag.

Wil je helemaal van gemak genieten? Ga dan voor de AH Bezorgbundel. Zo kan je onbeperkt alles bestellen wat je wilt tegen een vast laag bedrag per maand. En omdat december al duur genoeg is, kan je een proefmaand op de Bezorgbundel afsluiten. Na die maand kan je de Bezorgbundel voor een klein maandelijks bedrag verlengen. Start je bestelling.