Spaar alle 160 Tech plaatjes
& geef jouw robot de coolste moves!

Download de gratis AH Tech app

Play store banner
App store banner

De avonturen van Techie

Wanneer Amy en Mitch samen met hun oppas Dennis een avondje alleen thuis zijn, gebeurt er iets vreemds. Ze vinden Techie, die hun hulp nodig heeft. Als de slechte Mr. G. ineens met handlangers voor hun deur staat, wordt duidelijk dat de drie jongeren zich op glad ijs bevinden. Samen met Tom, de rechtmatige eigenaar van Techie, zetten ze alles op alles om Mr. G. en zijn verschrikkelijke plan te stoppen.

  • De trailer van Techie
  • Techie de Serie - aflevering 1
  • Techie de Serie - aflevering 2
  • Techie de Serie - aflevering 3
  • Techie de Serie - Behind the Scenes

Programmeer je eigen robot!

Ze zijn je vast al opgevallen; de plaatjes met Techie! Ieder Techie AR-plaatje (Augemented Reality) heeft een eigen coole move en die moves kun je Techie laten doen in AR. Laat Techie breakdancen op de keukentafel, skateboarden over het schoolplein of rappen voor je oma. Elk kaartje heeft een eigen move, die je zelf kunt aanpassen. Heb je een aantal Techie AR-plaatjs gespaard? Maak dan zelf de leukste combinaties! Meer ontdekken over de AH Tech app?

Bij elke €10,- 4 tech plaatjes

Albert Heijn heeft een nieuwe spaaractie. Samen met Techie en NEMO Science Museum leer je alles over wetenschap en technologie. Vanaf maandag 4 juni t/m zondag 1 juli ontvang je bij iedere 10 euro aan boodschappen een set van 4 te gekke Tech plaatjes. Je kunt in totaal 160 verschillende Tech plaatjes sparen en ze verzamelen in het ‘Tech is te gek’ verzamelalbum (te koop bij AH).

Ontdek wat je nog meer met tech kunt doen in NEMO Science Museum

In NEMO Science Museum ervaar je hoe fascinerend wetenschap en technologie zijn. NEMO Science Museum maakte daarom samen met Albert Heijn het Tech is te gek boek. Op vijf verdiepingen vol tentoonstellingen, experimenten, demonstraties en workshops ontdek je hoe bijzonder alledaagse dingen zijn. Je onderzoekt hoe zwaartekracht werkt en waarom een trui knettert. En je ontdekt de belangrijke rol van techniek en de wetenschap in ons dagelijks leven: hoe we bruggen bouwen, hoe we water drinkbaar maken, hoe ons brein werkt en hoe bliksem ontstaat.

In de zomer is NEMO extra leuk! Van 7 juli t/m 2 september 2018 kun je ook zelf aan de slag in de Familiewerkplaats.

Bezoek onze website www.nemosciencemuseum.nl


Nemo GebouwNemo Prijs

Nu bij Albert Heijn:
naar NEMO Science Museum voor slechts €10,-! OP=OP
Kijk voor meer info op www.ah.nl/nemo.

Nemo BliksembolNemo Technium FenomenaNemo WatervortexNemo LaboratoriumNemo GebouwNemo Prijs
Robot pagina visual
Doe-kaarten pagina visual
Visual digi-doenerVisual digi-doener
Visual NEMO Tech in de klasVisual NEMO Tech in de klas

De TV-commercial nog niet gezien? Check 'm hier!