Plantaardige producten

Plantaardige voeding, daar valt veel uit te halen.

Plantaardig, of plant based eten is gebaseerd op een dieet waarbij je minder vlees eet en meer granen, peulvruchten, groente, fruit en noten. Heerlijke producten die goed zijn voor jou én voor het milieu, omdat ze vaak op een meer duurzamere manier worden gemaakt.

Zo heerlijk smaakt plantaardig!

Onze nieuwe Alpro Drinks zijn gemaakt van de allerbeste ingrediënten die we konden vinden. Ervaar de volle smaak van kokosnoot met onze koudgeperste Alpro Creamy Kokosnootdrink, en de intens romige smaak van Creamy Amandeldrink.

Ontdek meer variaties in plantaardige dranken

Plantaardige dranken zijn een goed alternatief voor melk en daarom heerlijk bij het ontbijt, lunch of tussendoor. Ook ideaal voor een shake of als basis voor je muesli of havermout. Probeer ook eens deze dranken met de zachte smaken van rijst, kokos, cashewnoot of hazelnoot.

100% plantaardig lekker

Flora Plant, als boter maar beter!

Flora Plant is een vol en heerlijk romig plantaardig alternatief voor roomboter. Gemaakt van 100% plantaardige ingrediënten van natuurlijke oorsprong en verkrijgbaar in gezouten en ongezouten variant. Perfect om bewust te genieten!

Vol van smaak, helemaal plantaardig!

Ontdek Alpro Absolutely Oat, gemaakt van Europese haver met een gladde textuur en boordevol vezels. Geniet ook van de heerlijke tropische smaak van Alpro Absolutely Coconut, gemaakt van kokosnoten.

Nieuw van Activia: 100% PLANTAARDIG 100% LEKKER!

We hebben nu een heerlijk, 100% plantaardig Activia product met miljarden levende culturen. Verkrijgbaar in 3 heerlijke smaken: Perzik, Haver of Vanille. Dit moet je proeven!
,