Over Albert Heijn

We zijn tegenwoordig allemaal graag lekker druk. Op het werk, met de kinderen, met hobbies, social media, vrienden, familie, online shoppen en sporten. En we leggen de lat ook hoog als het gaat om onze dagelijkse boodschappen. Want je wil lekker eten, liefst ook vers, gezond, gevarieerd en makkelijk. En natuurlijk zonder te veel te betalen. Het leven is namelijk al duur genoeg.

Kortom, het leven is soms best een uitdaging. Albert Heijn begrijpt dat als geen ander. Daarom vind je bij ons alles wat je nodig hebt om elke dag zo veel mogelijk uit het leven te halen, op de manier die bij jou past. Het maakt niet uit waar je woont, wat je zoekt, waar je bent of wat je te besteden hebt. Om de hoek, onderweg en online. We zijn er altijd en overal voor je.

Met waar voor je geld, beter eten en gemak voor jou dat aansluit op jouw leven.

Geschiedenis

Lees meer over de geschiedenis van Albert Heijn.

Ilse is supermarktmanager, moeder én het gezicht van Albert Heijn. Ontdek de uitdagingen in het leven van Ilse en de oplossingen van Albert Heijn.
Maak kennis met Ilse

Ilse is supermarktmanager, moeder én het gezicht van Albert Heijn. Ontdek de uitdagingen in het leven van Ilse en de oplossingen van Albert Heijn.

Vertrouwde en inspirerende partner.

Albert Heijn voelt vertrouwd. Al ruim 130 jaar is Albert Heijn onderdeel van het straatbeeld en beeldbepalend in het boodschappen doen. We willen onze klanten inspireren met nieuwe recepten en nieuwe producten, maar ook met nieuwe manieren van boodschappen doen. De Albert Heijn-app, de zelfscankassa en digitale koopzegels en spaaracties zijn voorbeelden van deze nieuwe manieren die boodschappen doen bij Albert Heijn persoonlijker, voordeliger en makkelijker maakt.

Het leven van onze klanten is bij alles wat wij doen het uitgangspunt. Wat vinden ze belangrijk, hoe denken ze over eten denken en hoe kunnen we als Albert Heijn hieraan bijdragen? Dat maakt ons een partner. We gaan graag duurzame relaties aan met onze klanten, boeren, telers, vervoerders en leveranciers.

Onze missie

We bieden alle ingrediënten voor een beter leven. Voor iedereen. Dat is onze missie, ons bestaansrecht. Wij helpen klanten het maximale uit hun dagelijkse leven te halen. Daarom bieden we drie ingrediënten waar onze klant steeds op kan vertrouwen: altijd waar voor je geld, beter eten en gemak voor jou. De samenhang tussen deze drie ingrediënten en de invulling ervan, maakt Albert Heijn uniek. Alle ingrediënten voor een beter leven. Voor iedereen.

AH supermarkt

De supermarkt waar je al je dagelijkse boodschappen doet. Uitgebreide keuze aan producten. Van A-merk tot eigen merk. Producten die passen bij de klant en locatie. Want ook jouw lokale producten vind je gewoon bij ons.

ah.nl: online bestellen

Altijd en overal je boodschappen doen via ah.nl of met de AH App. Dé online supermarkt met een ruim assortiment. En je doet je boodschappen wanneer het jou uitkomt.

Start met bestellen

AH XL: het grootste assortiment

De AH XL heeft een groot assortiment aan boodschappen waardoor je altijd vindt wat je zoekt. In het midden van de winkel is een groot versplein, en we bieden extra services, zoals zelfscannen.

AH to go: voor onderweg

Voor wie altijd onderweg is, is de AH to go de oplossing: vers en goed eten en drinken tijdens jouw reis. En doen we er alles aan om zo bereikbaar mogelijk te zijn. Makkelijk, gezond en lekker!

Bedrijfsgegevens

Albert Heijn B.V.

Provincialeweg 11

1506 MA Zaandam

www.ah.nl/klantenservice

KvK-nummer: 35012085

BTW-identificatienummer Nederland: NL002230884B01

BTW-identificatienummer België: BE0830512812