Over Albert Heijn

We zijn tegenwoordig allemaal graag lekker druk. Op het werk, met de kinderen, met hobbies, social media, vrienden, familie, online shoppen en sporten. En we leggen de lat ook hoog als het gaat om onze dagelijkse boodschappen. Want je wil lekker eten, maar ook vers, gezond, gevarieerd en makkelijk. En natuurlijk zonder te veel te betalen. Het leven is namelijk al duur genoeg.

Kortom, het leven is soms best een uitdaging. Albert Heijn begrijpt dat als geen ander. Daarom vind je bij ons alles wat je nodig hebt om elke dag zo veel mogelijk uit het leven te halen, op de manier die bij jou past. Het maakt niet uit waar je woont, wat je zoekt, waar je bent of wat je te besteden hebt. Om de hoek, onderweg en online. We zijn er altijd en overal voor je.

Met waar voor je geld, beter eten en gemak dat aansluit op jouw leven.

Geschiedenis

Lees hier de geschiedenis van Albert Heijn.

Maak kennis met Ilse

Ilse is supermarktmanager, moeder én het nieuwe gezicht van Albert Heijn. Ontdek de uitdagingen in het leven van Ilse en de oplossingen van Albert Heijn.

De supermarkt van en voor ons allemaal

Al 130 jaar is Albert Heijn de supermarkt van en voor ons allemaal. Dagelijks voorzien we vele huishoudens in Nederland van boodschappen. Met meer dan 100.000 werknemers nemen we die grote verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat de klant altijd lekkere, gezonde, duurzame en betaalbare producten in onze winkelschappen vindt.

Missie

Ons concrete doel hebben we beschreven in onze missie: Albert Heijn, het meest geliefde en gezonde bedrijf van en voor Nederland. We maken het onze klanten naar de zin. We willen ze inspireren, verrassen en onze betrokkenheid laten ervaren. Zodat we er oprecht toe doen in alle 900 buurten waar onze winkels zitten.

AH supermarkt

De supermarkt waar je al je dagelijkse boodschappen doet. Uitgebreide keuze aan producten. Van A-merk tot eigen merk. Producten die passen bij de klant en locatie. Want ook jouw lokale producten vind je gewoon bij ons.

ah.nl: online bestellen

Altijd en overal je boodschappen doen via ah.nl of met de AH App. Dé online supermarkt met een ruim assortiment. En je doet je boodschappen wanneer het jou uitkomt.

Start met bestellen

AH XL: het grootste assortiment

De AH XL heeft een groot assortiment aan boodschappen waardoor je altijd vindt wat je zoekt. In het midden van de winkel is een groot versplein, en we bieden extra services, zoals zelfscannen.

AH To Go: voor onderweg

Voor wie altijd onderweg is, is de AH to go de oplossing: vers en goed eten en drinken tijdens jouw reis. En doen we er alles aan om zo bereikbaar mogelijk te zijn. Makkelijk, gezond en lekker!

Bedrijfsgegevens

Albert Heijn B.V.

Provincialeweg 11

1506 MA Zaandam

www.ah.nl/klantenservice

KvK-nummer: 35012085

BTW-identificatienummer Nederland: NL002230884B01

BTW-identificatienummer België: BE0830512812