AH Slim Only

Het prijsvoordeel van een abonnement, de controle van prepaid

  • Supervoordelig op het KPN netwerk
  • 100% controle met de slimme app
  • Geen contract en geen kosten achteraf

Dat is slim.

AH Slim Only: jij bepaalt!

Bellen, sms'en en internetten: met AH Slim Only stel je zelf je ideale bundelmix samen. En met de handige AH Slim Only app kun je altijd en overal je tegoed inzien, nieuwe bundels aanschaffen en direct betalen via iDEAL. Liever automatisch afrekenen? Dat kan met SlimBetalen. Jij bepaalt!

 

 

Supervoordelig, alle controle én alle vrijheid

Ontdek het gemak van de AH Slim Only app

  • Via de app kun je snel en eenvoudig bundels aanschaffen voor bellen, sms'en en internetten
  • Je ontvangt automatisch meldingen via de app over je verbruik en houdbaarheid van de bundels.
  • Je betaalt je nieuwe bundels via iDeal of automatisch met SlimBetalen

Wat heb je nodig voor AH Slim Only?

  • Een smartphone met Android (2.3 of hoger) of Apple iOS (5.0 of hoger).
  • De AH Slim Only simkaart uit het startpakket
  • De gratis AH Slim Only app
  • Een Nederlandse betaalrekening met internetbankieren

OVERSTAPPEN OP AH SLIM ONLY

Ik zit bij een andere provider

Bestel het AH Slim Only startpakket. Na het ontvangen van het startpakket kun je het nummerbehoudformulier invullen. Albert Heijn regelt dan dat je je oude nummer kunt behouden.

Ik heb AH prepaid

Als klant van AH prepaid kun je direct overstappen op AH Slim Only. Als je de AH Slim Only app installeert op je smartphone, neemt de app je 06-nummer automatisch mee. Je hoeft dus geen nieuw startpakket aan te schaffen!

AAN DE SLAG MET AH SLIM ONLY

Stap 1 - Bestellen

Je bestel het AH Slim Only startpakket direct online via Bol.com. Het startpakket is ook te koop in de AH-winkels.

 

Stap 2 - Activeren

Stop de AH Slim Only simkaart in je smartphone. Bel vervolgens 1244. Blijf aan de lijn totdat we melden dat de simkaart is geactiveerd. Je kunt nu bellen en gebeld worden op het 06-nummer dat op het startpakket is vermeld.

 

Stap 3 - Nummer overzetten

Als je het startpakket ontvangen hebt kun je het nummerbehoudformulier invullen. Albert Heijn regelt dan dat je je oude nummer kunt behouden. Ben je al klant van AH Mobiel prepaid bellen? Dan kun je direct overstappen op AH Slim Only door de app te installeren. Je neemt je 06-nummer dan automatisch mee!

 

Stap 4 - Download de AH Slim Only app

Als je simkaart is geactiveerd ontvang je een sms met daarin een directe link waarmee je de AH Slim Only app kunt downloaden. Je kunt ook op onderstaande link klikken om de AH Slim Only app in de Store van jouw smartphone te downloaden. Android: 2.3 of hoger: Google Play Apple iOS: 5.0 of hoger: App Store

 

Stap 5 - Registreren

Koppel altijd direct je nieuwe 06-nummer aan de AH Slim Only app. Zo houd je controle over je kosten en verbruik en kun je eenvoudig en snel nieuwe bundels bestellen. Ook als je nummer nog niet is verhuisd naar AH Slim Only is het verstandig om je tijdelijke nummer te koppelen aan de AH Slim Only app. Nadat je nummer is verhuisd wordt het automatisch gekoppeld. Je hebt dus altijd de juiste gegevens bij de hand.

 

Stap 6 - SlimBetalen instellen

Ben je ouder dan 18 jaar? Dan kun je SlimBetalen met een 6-cijferige pincode. Met deze pincode geef je bij iedere aanschaf een eenmalige machtiging voor een automatische incasso aan AH Mobiel. Om de pincode in te stellen maak je eenmaal € 0,01 over aan AH mobiel met een iDeal betaling via de app. Ben je onder de 18 jaar? Dan kun je helaas geen gebruik maken van SlimBetalen. Bij iedere aanschaf kun je wel met een iDeal betaling afrekenen.

 

AH Slim Only bestellen

Het AH Slim Only startpakket bestel je direct online via Bol.com. Bij het startpakket ontvang je € 5,- Basistegoed, dus het aankoopbedrag heb je direct terugverdiend! Het startpakket is ook te koop in de AH-winkels.

Nog vragen?

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.