Buurt

Speciale momenten

De winkel van de buurt, voor de buurt.

Klant of geen klant, we willen dat je blij bent met een Albert Heijn in de buurt. We doen dan ook ons best om een goede buurtwinkel te zijn. En houden daarom feeling met wat er zoal speelt. Om erop in te haken, zelf met initiatieven te komen of samen op te trekken met bijvoorbeeld de buurtvereniging. Onze managers en medewerkers zijn daarin vaak heel actief en creatief, ook omdat ze vaak zelf uit de buurt komen...

Albert Heijn doet mee.

De Avondvierdaagse? Daar doen we graag aan mee, bijvoorbeeld door flesjes water en fruit uit te delen. Sinterklaas? Kom gerust allemaal je schoentje zetten. Suikerfeest in de buurt? Dan passen we ons assortiment een beetje aan en verkopen we voor één keertje Turks fruit, baklava en verse dadels.

"Met de juiste brandstof loop je die vier dagen toch wat makkelijker."

Winkeltje spelen kan niet echter.

De winkelexcursie. Da's één van leukste activiteiten die bij Albert Heijn te vinden is. Groepen van diverse basisscholen krijgen de kans om de winkel eens van achter de magazijndeuren te bekijken en zelfs mee te helpen met vullen of broodjes in te pakken. Ze mogen zelfs achter de kassa! Informeer bij uw eigen Albert Heijn eens naar de mogelijkheden.

"Slaat zo'n meisje me aan voor 1999 euro. Dat was wel even schrikken!"