Buurt

Schoon, heel, veilig

Winkelen met een opgeruimd gevoel.

Veilig winkelen

Voordat je bij ons binnenstapt, hebben wij al hard gewerkt. Om ervoor te zorgen dat onze winkel er spic & span bijstaat. Vanbinnen én van buiten want ook rondom de winkel maken we dagelijks schoon. Daarbij letten we ook op de veiligheid. Defecte straatverlichting, losliggende straattegels of verwaarloosd groen, daar houden we niet van; daarop nemen we direct actie. Dat staat allemaal in onze Winkel Veiligheids Scan, dat we elk jaar opnieuw opstellen. Zo zorgen we ervoor dat je altijd prettig bij ons winkelt. En dat de buurt er een stukje beter uitziet.

"M'n aluminium huidje kan jaren als afval blijven rondzwerven. Want wegroesten doet het nu eenmaal niet."

Buurten met boefjes

Albert Heijn zit overal, dus ook in buurten waar wel eens 'iets’ gebeurt. Waar meer overlast en problemen voorkomen dan normaal. In deze 'aandachtswijken’ werken we nauw samen met de gemeente, de politie en met andere winkeliers om de leefbaarheid te verbeteren.

Daartoe tekenden we voor het 'Keurmerk Veilig Ondernemen’. Een aanpak vol concrete plannen en afspraken die onze winkeliers helpen om resultaten te bereiken. Zodat alles in- en om de winkels schoon en heel is en blijft. Er meer 'groen’ komt, betere verlichting en beveiliging op straat.

Nederland schoon, te beginnen in je eigen straat.

Ken je de Landelijke Opschoondag? Da's een jaarlijks initiatief van de stichting Nederland Schoon om zwerfafval op te ruimen in de buurt. Honderden gemeenten doen mee en Albert Heijn natuurlijk ook. Het samen opruimen van de buurt geeft iedereen een positief gevoel!

Als partner van Nederland Schoon leveren we graag onze bijdrage aan een schone buurt. Dus houden we de directe omgeving van onze winkels graag netjes en opgeruimd. En vind je buiten onze winkels altijd de bekende groen-blauwe afvalbakken.