Buurt

Buurt

Meer doen voor de buurt

Waar onze winkels staan, werken we aan een schonere, veilige buurt waar het goed toeven is. Daar zijn we actief mee bezig en dat zie je terug in allerlei activiteiten. Een Albert Heijn in de buurt - we zien graag dat iedereen er blij mee is.

Meer over onze ambities

"Je zult mij niet snel rond de winkel zien zwerven. Word ik zomaar weggegooid, dan zorgt Albert Heijn er wel voor dat ik niet in de goot beland."

Schoon, heel, veilig

Veilig winkelen

Sommige winkels zijn gevestigd in lastige buurten, waar relatief meer overlast is en problemen voorkomen.

Lees hoe we zorgen voor een schone en veilige buurt

Gratis elektrisch snel-oplaadpunt.

Met een vol geladen kar naar huis? Laad de batterij van je auto, je fiets en je scooter binnen 15 minuten op tijdens het boodschappen doen. De eerste snellader vind je bij de XL-winkel in Heerhugowaard.

Landelijke activiteiten

Samen houden we Nederland Schoon.

Tijdens de Landelijke Opschoondag beginnen we het voorjaar met een opgeruimd en positief gevoel. Dan steekt de hele buurt de handen uit de mouwen en Albert Heijn geeft graag het goede voorbeeld.

Lees meer over de Landelijke Opschoondag

Woensdag zijn we een kinderwinkel.

Winkelen op woensdag is extra leuk voor de kinderen. Want dan hebben we in veel van onze winkels activiteiten om ze op een leuke en gezonde manier bezig te houden.

"Hoeveel pinda's er in mijn potje zitten? Dat mogen de kinderen raden."

Speciale momenten

Betrokken bij de buurt.

Carnaval of suikerfeest, wandelen in de wijk of voetbal in de straat - als er wat te beleven valt, is Albert Heijn er graag bij.

Lees wat ons een echte buurtwinkel maakt