Hulp bij moestuinieren

Laat je moestuin groeien

Helaas kun je niet meer sparen voor onze moestuinpotjes. Maar we blijven jullie helpen om tot een goede oogst te komen. Van zaaien tot verzorgen, en van verpotten tot oogsten. Voor al je vragen over moestuinieren kun je hier terecht en ook op AH Community

Spaar nu voor 50% korting op vrolijke bloempotten bij meer dan 650 Albert Heijn winkels.

Het mooie van de lente is: alles groeit en bloeit. En dit is helemaal mooi in vrolijk gekleurde bloempotten van Essence Rio. Spaar ze nu bij Albert Heijn en ontvang 50% korting op alle formaten. Met 7 zegels heb je al een volle spaarkaart. Sparen kan tot en met 1 mei 2016 en volle spaarkaarten kun je inleveren tot en met 22 mei 2016.

Lees meer over de actie en bekijk deelnemende winkels >

Dit jaar met veel hulp en tips tot aan de oogst

Helaas kun je niet meer sparen voor onze moestuinpotjes, maar we blijven jullie helpen tijdens het hele groeiproces. We voorzien iedereen nog van belangrijke informatie over zaaien, verpotten en groeien.

  • Dit begint al met je gratis moestuinpotje. Om ieder potje zit een verpakking met allerlei tips met betrekking tot het zaaien, verzorgen, verpotten en oogsten. Zo kun je meteen aan de slag.
  • In het moestuintje - de verzamelaar - zit een EHBM (Eerste Hulp bij Moestuinieren) en groeikalender .
  • Het groeiboekje 'Groene vingers voor Beginners' staat boordevol tips en weetjes. Download het boekje hier .
  • Dan is er iedere week een aflevering van het Moestuintje Journaal . Hier volgen we een aantal voorbeeldtuinen van moestuinexperts in het land in samenwerking met IVN (Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid).
  • Voor je persoonlijke vraag of als je wilt overleggen met collega-moestuinierders, kun je terecht op onze community, ah.nl/community . Hier zitten moestuinexperts en tevens coaches van IVN klaar om je te helpen met je eigen moestuintje.

AH en IVN helpen bij een succesvolle oogst

Kweken van groente, fruit en kruiden is leuk, maar succesvol oogsten is best lastig. Daarom slaan Albert Heijn en IVN (Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid) de handen ineen. IVN is een landelijke organisatie die alles weet over natuur. IVN'ers (zo'n 23.000 vrijwilligers) nemen je mee de natuur in en laten je zelf ontdekken hoe leuk dat is. Want als je meer van de natuur weet kun je er ook beter voor zorgen.

Tot en met week 25 kun je contact blijven opnemen met de experts van IVN via ah.nl/community om je vragen te stellen. Nu heb je alle kennis bij de hand om er een geslaagde oogst van te maken!