Moederdagcadeaus en lekkers

Geef je moeder een dagje Even-Helemaal-Niets cadeau.

Veel moeders hebben het razend druk in deze bijzondere tijd. Help je moeder daarom te relaxen met deze Even-Helemaal-Niets-Hanger. Knip hem uit en plak hem op karton. Versier de hanger daarna met een eigen tekening of een lieve tekst en vink aan waar je moeder die dag even helemaal mag ontspannen. Zo maak je van elke dag Moederdag.Download de Even-Helemaal-Niets-Hanger

Maak er wat moois van!

De lekkerste pannenkoeken bak je zelf

Op Moederdag is het tijd om moeders in het zonnetje te zetten. Verwen haar op deze dag daarom extra met zelfgemaakte pannenkoeken voor het ontbijt of de brunch. Je kan alle kanten op! Versier ze met wat suiker of met wat vers fruit. Lekker!

De lekkerste pannenkoeken bak je zelf

Ontspannen met een cocktail

Kies een mooi glas, vul hem met wat ijs en haar favoriete drankje en verbaas je moeder met een lekkere huisgemaakte cocktail. Versier haar glas met wat vers fruit of een takje verse kruiden. Genieten maar!

Ontspannen met een cocktail

Rosé en bubbels

Even helemaal ontspannen met een glaasje bij de brunch of een borreltje in de zon. Kies je een fris zoete rosé, een verrassende roze champagne of glaasje alcoholvrije wijn om op moeders te proosten?

Bestel ze nu

Geef haar een moment voor zichzelf cadeau
Plezier met het hele gezin

Deze Moederdag hoeft je moeder even helemaal niets.

Bezorg je moeder op zondag 9 mei 2021 een relaxte dag met mooie producten en moederdagcadeaus. Verwen haar op deze dag waarop wereldwijd alle moeders extra liefde en aandacht krijgen. Begin haar dag goed met een lekker ontbijt of verzorg een mooie brunch, we hebben genoeg tips en inspiratie voor je op ah.nl. Ook kan je bij Albert Heijn terecht voor verrassende cadeaus. Wat dacht je van een mooi boek of lekkere wellness-producten? Of je nou gaat voor een bos bloemen, luxe chocolade of haar favoriete parfum je vindt het bij Albert Heijn. En handig, we bezorgen alles ook gewoon thuis samen met de rest van je boodschappen.