Aanmelden voor Mijn Albert Heijn

Activeer makkelijk je Bonuskaart:

 • Zit je op mobiel? Klik dan op de link hieronder.
 • Zit je op een laptop/computer? Scan de QR-code met de camera van je telefoon en activeer je Bonuskaart in de AH app.
Altijd je Bonuskaart bij de hand

Zet in 3 stappen je Bonuskaart in je AH app

Haal alles uit je Bonuskaart met Mijn Albert Heijn

Activeer 'm nu

Veelgestelde vragen van klanten die eerder hun Bonuskaart activeerden

Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik me ingeschreven heb?

We vragen je om je Bonuskaartnummer en een aantal gegevens zoals naam, geslacht, adresgegevens, e-mailadres en geboortedatum. Vanaf dat moment krijg je 10 aanbiedingen in Mijn Bonus Box. Hoe doen we dat? We analyseren jouw aankopen en websitebezoeken van de laatste 3 maanden vóór activering. Deze gegevens vergelijken we met het koop- en bezoekgedrag van andere klanten. Uiteindelijk analyseren we jouw gegevens over een periode van maximaal 27 maanden. Hierna worden deze gegevens onomkeerbaar versleuteld. Wij delen jouw persoonsgegevens niet voor commerciële doeleinden met derden.

Hoe weet ik wat mijn aanbiedingen zijn in Mijn Bonus Box?

Nadat je je Bonuskaart hebt geactiveerd, krijg je elke week een nieuwe Bonus Box in de AH app. Hierin vind je 10 extra Bonusaanbiedingen.

Heb ik een mijn ah.nl profiel nodig?

Ja. Als je deze nog niet hebt kan je deze direct aanmaken bij de activering van je Bonuskaart. Je hebt een eigen e-mailadres nodig om de activering te bevestigen. Een e-mailadres kan maar voor één Bonuskaartnummer worden gebruikt. Indien je een vervangende kaart krijgt (bijvoorbeeld bij verlies of beschadiging), pas dan je Bonuskaartnummer aan onder 'Mijn gegevens' in je profiel.

Algemene voorwaarden Bonuskaart

 • Op Mijn Bonus Box zijn de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Albert Heijn van toepassing.
 • Mijn Bonus Box aanbiedingen zijn alleen geldig met een geactiveerde Albert Heijn Bonuskaart. Je kan gratis een Albert Heijn Bonuskaart verkrijgen in elk Albert Heijn filiaal.
 • Om Mijn Bonus Box aanbiedingen te ontvangen, dien je de Albert Heijn app te downloaden en de Albert Heijn app te koppelen aan je geactiveerde Albert Heijn Bonuskaart.
 • Om gebruik te maken van je Mijn Bonus Box aanbiedingen, dien je deze in je Albert Heijn app te selecteren en te activeren.
 • Mijn Bonus Box aanbiedingen zijn geldig gedurende 1 week, zoals is aangegeven in de mail, tenzij anders vermeld. Kijk voor de exacte geldigheidsperiode in de app.
 • Jouw Mijn Bonus Box aanbiedingen gelden alleen bij Albert Heijn Nederland.
 • De persoonlijke aanbiedingen zijn ook van toepassing op thuisbezorgen.
 • Aan klanten onder de 18 jaar verkopen wij geen alcoholische dranken. Om er zeker van te zijn dat de klant oud genoeg is, controleren we de leeftijdsgrens op een wettelijk geldig legitimatiebewijs van de klant.
 • Heb je vragen over Mijn Bonus Box aanbiedingen van deze week, neem dan contact op met de Albert Heijn klantenservice.
 • Typefouten en wijzigingen voorbehouden.