Zuivel en eieren uit Nederland

Nederlandse producten die eigenlijk altijd wel te vinden zijn in een Nederlandse keuken. En het mooie is, al deze versproducten komen uit eigen land. Een glas koude melk voor bij je boterham. Een eitje gebakken of gekookt. En vla en yoghurt in zoveel soorten en smaken. Vers waar we blij van worden.

Ken je boer: de eieren van Hunse

Als kleine jongen hielp Hunse al mee in het familiebedrijf en op zijn 17e nam hij de organisatie over. Inmiddels is hij 57 jaar en werkt hij samen met zijn broer en hun partners op de boerderij. Elke dag staat Hunse om 05:45 uur op om op de boerderij aan de slag te gaan. Met elkaar zorgen ze ervoor dat ze op een diervriendelijke en verantwoordelijke manier met hun kippen omgaan. De kippen hebben een warme stal, frisse lucht en iedere dag ruim voldoende eten en drinken. Ze zijn daarom ook erg blij met het keurmerk voor zijn boerderij!

Eieren van Hunse

Kookzuivel

Een scheutje room maakt veel gerechten een stuk lekkerder. Gebruik sour cream in koude gerechten of crème fraîche in warme gerechten.

Zacht en romig

Halfvolle yoghurt met vruchten

Een heerlijke combinatie van halfvolle yoghurt en het lekkerste fruit. Heerlijk als start van de dag, maar ook tussendoor. Of als toetje, maar wel eerst je groenten opeten.