Vleeswaren uit Nederland

Nederlandse melk en kaas die kennen we, maar ook veel vleeswaren komt vaak van dichter bij huis dan je denkt. En dat is mooi, want in deze bijzondere tijd kan je ook met je broodbeleg onze boeren en vakspecialisten steunen. Dubbelop genieten dus van vleeswaren van topslagers. Ja, topslagers en dat proef je! En met zoveel keuze uit Streeckgenoten zit er voor iedereen uit het gezin wel iets lekkers bij.

Ken je boer: (h)eerlijk uit Limburg

De dorpsslagerij van Hulsberg is al jarenlang in handen van de familie van Jack Keulen. In 1983 hebben Jack en zijn echtgenote Tonny de slagerij van zijn ouders overgenomen. Zijn vakmanschap is door de jaren heen al meerdere malen bekroond. Wat maakt zijn vlees nog meer zo bijzonder? De kwaliteit van het vlees begint al bij het houden van de dieren op de boerderij. Daarom heeft Jack eigen Belgische Blauwe runderen op de Limburgse weide vrij rondlopen. En dat proef je!

Proef het vakmanschap

Favorieten voor op je boterham

Vleeswaren die niet meer van je boterham zijn weg te denken! Deze slagers maken hun lokale specialiteiten al jaren vol passie. Heerlijk mals vlees met echte smaken.

Favorieten voor op je boterham

Streeckgenoten kookworst

Op brood, een plakje tussendoor of een plakje bij de borrel, kookworst is elke keer een traktatie. De halve worst is op zijn best als je die even opwarmt in warm water. In voor wat nieuws? Probeer eens een plak Gelderse kookworst met piri-pirisaus.

Ken je boer: slagerij Warmenhoven uit Zuid-Holland

Koos van Essen, eigenaar van slagerij Warmenhoven, behoort tot de 2e generatie binnen het familiebedrijf sinds de oprichting in 1948. "Wij vinden dagelijkse passie en liefde voor ons vak terug in het bereiden van onze producten. Al vele jaren maken we bewuste keuzes als het gaat om grondstoffen, diervriendelijkheid, goede verzorging, voeding en versheid. Dat zijn onze vaste pijlers.". Die passie voor het vak van Koos werd in februari 2017 bekroond met het winnen van de Nationale Grote Grillworst Test. En laat deze prijswinnende grillworst nou bij ons te vinden zijn!

Proef de prijswinnende grillworst