Vlees uit Nederland

Een goed stuk vlees gewoon uit Nederland. Je proeft gewoon dat het van dichtbij komt. Of je nu van plan bent om te BBQ-en in de zon, een keer wilt uitpakken met een mooi stuk vlees op een speciale dag of gewoon bij het avondeten van smaakvol vlees wilt genieten, er is volop keuze. Lekker vers uit eigen land.

Ken je boer: varkensvlees van familie Kreuger

Tussen Utrecht en Gouda ligt de boerderij van varkenshouder Jaap Kreuger en zijn zoon Jan. Vanaf het begin zijn Jaap en Jan deelnemer in het één ster Beter Leven Keurmerk dat voor diervriendelijker vlees staat. Niet alleen het dierenwelzijn vindt Kreuger erg belangrijk, ook zetten zij zich in voor duurzaamheid. Dit laten zij graag aan de omgeving zien! Zo organiseren ze regelmatig open dagen. Tijdens zo’n dag kunnen bezoekers vanuit de bezoekersruimte naar de dieren kijken. “1.500 bezoekers op één dag tijdens de Albert Heijn Lentefeesten maakt je trots en voldaan”, aldus Jaap.

Echt boerderijvlees is het allerlekkerst

Hollands gebakken vlees.

Hollands vlees met smaken van over de hele wereld. Maak het jezelf makkelijk en iedereen thuis blij met een tasty gehaktbal of burger. De variaties zijn eindeloos! Eet hem bij je aardappelen en groente of bouw een heerlijk broodje met saus, spek, augurk, kaas... noem maar op!

Kies je favoriet

Spareribs

Laat de barbecuekooltjes maar gloeien voor deze supermalse, gemarineerde spareribs. De toppers voor op de BBQ gewoon uit Nederland. Al voorgegaard in traditionele heteluchtovens wat zorgt voor de heerlijke specifieke grillsmaak en de perfecte garing. Hou je van een beetje pit? Of ga je voor zoet en mild?

Kies je smaak