Lekker uit het seizoen

Geniet van gezonde versproducten lekker uit eigen land. We hebben er vaak de hele winter op moeten wachten, maar zodra onze telers gaan oogsten kan jij weer genieten van Nederlandse groente en fruit op hun lekkerst.

Verse Hollandse tomaten

Deze kleurrijke seizoenstoppers passen bij elk gerecht deze zomer. Of je nu gaat voor een lekkere pasta saus of een simpele salade voor bij de BBQ, deze tomaten geven je maaltijd smaak en kleur. Maar ze kunnen ook heel goed tussendoor als verantwoorde snack. Prachtig gerijpt onder de Nederlandse zomerzon zijn deze tomaten nu op hun lekkerst.

Sappig en vol smaak

Sweet Eve frambozen, zacht zomerfruit op z'n zoetst

Fluweelzacht en suikerzoet, de Sweet Eve framboos is een echte zomer topper. En je kan gerust de hele dag door snoepen van deze heerlijke vruchtjes. Tussendoor, in een fruitsalade of 's ochtends door je yoghurt. Of ideaal om gebakjes en toetjes mee te versieren!

Ken je boer: groente van Gardener's Pride

Al meer dan 25 jaar teelt Gardener’s Pride, het bedrijf van Cock van Overbeek, diverse tomaten vers van eigen land. Bijvoorbeeld onze romaatjes, Rivolo cherrytomaten en ‘snoeptomaatjes’. Daarnaast levert hij ook de lekkerste komkommers aan onze winkels. Cock houdt zich ook bezig met teeltinnovaties. Zo wordt er in een proeftuin van 2 hectare onderzocht hoe er verduurzaamd kan worden, zoals op het gebied van teeltmethode, gewasbeschermingsmiddelen en afvalbesparing. Dat maakt Gardener's Pride ook zo bijzonder!

Groente van Gardener's Pride

Veelzijdig genieten

Met onze veelzijdige favorieten zet je elke dag een verrassend gezonde maaltijd op tafel. Iedereen thuis zal ervan genieten, want ze zitten van zichzelf al vol smaak! Maak een ovenschotel of een pastasaus vol groenten. Wat je ook maakt, deze seizoenstoppers staan voor je klaar.

Veelzijdig genieten

Sla

Salades zijn lekker, zo gemaakt en kunnen altijd. En een tip, verrijk je salade met extra groenten uit het seizoen. Zo komt iedereen makkelijk aan zijn dagelijkse hoeveelheid. Dus aan de sla(g)!

Maak in 6 stappen een voedzame salade
Sla

Ken je boer: aardbeien en frambozen van Genson

Wist je dat Genson al meer dan 30 jaar onze teler is van aardbeien en frambozen? Daar zijn wij trots op! De aardbeienplanten staan op stellingen welke zich bevinden in tunnels, onder beschermkappen of in de kas. Hierdoor zijn de planten minder kwetsbaar voor regen- en hagelbuien en kunnen de vruchten goed rijpen aan de plant. Beschermde teelt maakt het ook mogelijk om schadelijke plaaginsecten te bestrijden door het inzetten van andere insecten (natuurlijke vijanden). “We merken dat door het inzetten van natuurlijke vijanden, we meer hulp krijgen vanuit de natuur en er een betere ecologische balans ontstaat. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar rassen die niet ziektegevoelig zijn en die tegelijkertijd de meest smaakvolle aardbeien opleveren.".

Proef het fruit van Genson