Kaas uit Nederland

Oerhollands. Lekkerder kan bijna niet want wat van dichtbij komt is lekker. En in deze tijd extra belangrijk! Of je nu smult van een romige plak kaas op je boterham, samen geniet van een specialiteiten kaasje bij de borrel of de kids een blokje kaas als tussendoor geeft wij hebben het voor je. Verse Nederlandse kaas waar het hele gezin blij van wordt.

Heerlijke kazen van de beste kaasmakers uit de streek.

Proef de kunst van het kaasmaken met onze boerderijkaas. Deze kaas wordt op Nederlandse boerderijen gemaakt bij de boer die in de ochtend de koeien nog heeft gemolken. En dat proef je! Kazen robuust, vol en zacht van smaak.Lees meer over duurzaam eten

Ken je boer: kaas van De Morgenstond

Kaas gemaakt op de boerderij, elke dag weer, dat proef je! Op de boerderij de Morgenstond wordt al jaren zelf kaas gemaakt op ambachtelijke wijze. Al in 1850 werd de eerste kaas op de boerderij gemaakt. Boris en Ellen, de kaasmakers, zijn alweer de 4e generatie kaasmakers uit de familie! Trots zijn wij, dat wij deze ambachtelijke kaas in de winkels hebben liggen. Proef dit lekkers uit eigen land!

Altijd een succes op de borrelplank

Hollandser kan niet! Combineer deze heerlijke borrelkaasjes met grillworst of augurk op je borrelplank en laat het feest beginnen. Alleen een kaaspla(n)kje kan natuurlijk ook.

Altijd een succes op de borrelplank

Ken je boer: kaasboerderij De Witte Welle

“Onze 175 koeien lopen van het vroege voorjaar tot het late najaar in de wei en maken heerlijke melk. Van deze verse weidemelk maken wij iedere dag kaas. Oma is in 1980 begonnen met kaasmaken en heeft de traditie aan ons doorgegeven. Onze kaas heeft een volle, romige smaak, van jong tot oud." En dat proef je! Niet voor niks is de kaas van de Witte Welle in 2019 bekroond tot beste kaas van Nederland!