Lekker uit Nederland

Van asperge tot Zaanlanderkaas en zigeunerschnitzel. Er komt zoveel lekkers uit Nederland. En wat van dichtbij komt is lekker. Of je nu een verse maaltijd vol Nederlandse seizoensgroenten maakt of eens lekker uitpakt met een mooi stuk vlees, hoe kan dat beter dan met lekkere verse producten uit eigen land. Samen genieten met vers waar het hele gezin blij van wordt.

Er zijn weer verse mosselen!

De mosselpan kan weer uit de kast. Er zijn weer volop mosselen waar je met verse groenten, knoflook en bijvoorbeeld wijn de heerlijkste gerechten mee op tafel zet. En verse mosselen eten is niet alleen lekker, maar ook gezellig. Lekker friet erbij en met z'n allen aan tafel genieten. Is de pan niet leeg? Haal dan de overgebleven mosselen uit de schelp en doe ze in een salade of een pastagerecht.
Bekijk alle mosselen

Bestel ze nu

Seizoensgroente en -fruit

Geniet van gezonde versproducten lekker uit eigen land. We hebben er vaak de hele winter op moeten wachten, maar zodra onze boeren gaan oogsten kan jij weer genieten van Nederlands groente en fruit op hun lekkerst.

Lekker uit Nederland én de streek

We maken het je makkelijk om lokale producten te kopen. Dat is niet alleen lekker, maar ook goed. Ken je onze Streeckgenoten al? Dit zijn lokaal en regionaal gemaakte kaas en vleeswaren. Van Goudse jong en trappistenkaas tot Veluws gebraad en Zeeuws spek. Proef het ambacht en de creativiteit van lokale kaasmakers en topslagers!

Loading interface...