Waar komt jouw ei vandaan?

Scan het unieke ei-nummer en kom meer te weten over de boer, de kip en jouw eitje! Of kom direct meer te weten over een van onze boeren en zoek een van de verschillende kippenboeren op.


Vrije uitloopeieren zijn tijdelijk beperkt beschikbaar

Vanwege de vogelgriep worden de hennen tijdelijk binnengehouden (opgehokt) om hun gezondheid te beschermen. Ze heten daarom tijdelijk scharrelei in plaats van vrije-uitloopei.

photo

Eieren

Eieren zijn er in allerlei soorten en maten. Bij Albert Heijn verkopen we scharrel, vrije-uitloop-, biologische en rondeel-eieren. Wij vinden het welzijn van onze kippen belangrijk en doen er veel aan om de leefomstandigheden te verbeteren. Het Beter Leven keurmerk beoordeelt het welzijn van de kip en geeft 1, 2 of 3 sterren. Hierdoor kan je makkelijker een bewuste keuze maken. Lees meer over de eierketen.

partners

Transparantie in de keten

Wij zetten onszelf elke dag in om het beter te doen voor mens, dier en milieu. Iedereen moet kunnen begrijpen wat we doen en welke keuzes we maken. Samen met twee van onze eierleveranciers, Van Beek en Interovo, en technologiepartner ImpactBuying maken we dit mogelijk. Samen leggen we elke stap in de keten vast. Zo kunnen klanten zien waar deze producten vandaan komen.

nature and farmers

Kies jij ook voor Beter voor Natuur & Boer?

Beter voor Natuur & Boer producten zijn de duurzamere keuze voor natuur, dier en boer. Samen met vaste Nederlandse boeren wordt gewerkt aan het verbeteren van klimaat, biodiversiteit en dierenwelzijn.