Avatar

Eigen recept van... Annelini D'Angelo

(AMUSE) Amuse van zalmrolletjes gevuld met spinazie en boursin. Erg makkelijk om te maken en kan van te voren bereid worden

Anders, Hapje, 12 personen, Hollands

Ingrediënten

  • zalm boursin

Bereiden

100 gr gerookte zalm

klein handje spinazieblaadjes

half pakje Boursin

beetje bieslook fijngeknipt.

2 el creme fraiche

Meng een Boursin 2 lepels creme frache en wat bieslooksnipper tot een smeuige, homogene mengeling.

Leg de plakjes zalm uit en leg er wat blaadjes spinazie in.

Leg nu de mengeling van de Boursin er op.

Rol de zalm op met behulp van bakpapier en leg de rollen, gewikkeld in het papier, enkele uren in de diepvriezer.

Even voor het serveren haalt u de rollade uit de diepvriezer en snijdt u er kleine rondjes van.

Leg de hapjes op een schotel en versier met enkele snippers sinaasappelschil of wat bierslook

Bronvermelding

nanda 21 december 2012

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.