Avatar

Eigen recept van... Siska Wolf

Amuse van witte asperge met gerookte forel

Anders, Hapje, 4 personen, Bereidingstijd 15 minuten, Hollands

Ingrediënten

  • zie bereiding

Bereiden

Snijd per persoon een kort gekookte witte asperge in dunne reepjes van ca. 3 cm lang.

Snijd 100 gram gerookte forel in even grote reepjes.

Klop een eetl. zure room met een theel mierikswortel los.

Vermeng dit met de asperge- en forelreepjes.

Breng op smaak met zout en versgemalen peper.

Schep op amuselepels of in kleine glaasjes en garneer royaal met tuinkers en veldsla

Bronvermelding

Boodschappen 5-2012

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.